Nikon Nikkor Z 28mm f/2.8

239,00 €vč. DPH
S DPH

Výrobce Nikon 

Záruka 2 roky

Jsme plátci DPH

Množstvo
Skladom

Širokouhlý objektív Nikon DX Nikkor Z 28mm s pevnou ohniskovou vzdialenosťou a vysokou svetelnosťou f/2,8, priblížte sa k objektu a získajte báječné snímky.

Tento malý a cenovo dostupný objektív pre fotoaparáty mirrorless formátu FX s ohniskovou vzdialenosťou 28 mm zaistí aj bežným snímkam bohaté farby a kontrast. Aj pri nízkej hladine osvetlenia budú vaše snímky aj videá, pouličné scény aj krajiny krásne ostré.

Širokouhlý a verný obraz

Objektív NIKKOR Z 28 mm f/2,8 ponúka obrazový uhol širší ako naše bežné zorné pole. Tento objektív je širokouhlý, ale nie je príliš širokouhlý. Je ideálny pre fotografovanie krajín, mestských panorám aj pouličných scén. Brilantne zvláda aj dramatické makrosnímky a nahrané video vyvoláva skutočne kinematografický dojem.

Mäkko rozostrené pozadie

Zhotovujte snímky prírody a pouličných scén, ktoré vyniknú.

Bajonet Nikon Z s veľkým priemerom, svetelnosť f/2,8 a sedemlamelová clona s kruhovým otvorom umožňuje dosiahnutie jemnej a prirodzenej reprodukcie neostrých miest obrazu (bokeh). Objektív teda umožňuje zachytiť ostrý objekt na nádherne rozostrenom pozadí.

Dynamické makrosnímky

Tento širokouhlý objektív je úžasne ostrý aj pri zaostrovaní na krátku vzdialenosť, čo môžete využiť pri zachytávaní štýlových jedál aj výrazných portrétov. Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť iba 0,19 m umožňuje fotografovať s fotoaparátom vzdialeným iba 19 cm od objektu.

Rýchle a tiché automatické zaostrovanie

Kombinovaný zaostrovací systém fotoaparátov Nikon Z je rýchly, plynulý, presný a tichý. Výrazné zníženie obrazových chýb vedie k rýchlemu zaostrovaniu, a to aj pri fotografovaní zblízka. Tichý chod je ideálny pri zázname videa.

Výrazný kinematografický štýl

Ohnisková vzdialenosť 28 mm je v klasickej kinematografii štandardom a objektív NIKKOR Z 28 mm f/2,8 umožňuje ľahko zhotovovať skvele vyzerajúce videá. Zmeny ohniskovej vzdialenosti počas preostrovania sú prakticky úplne eliminované, takže môžete preostrovať bez ovplyvnenia obrazového uhla. Navyše je tento objektív tak ľahký, že sa ľahko používa pri fotografovaní z ruky alebo v Kardanovom závese. 28 mm, formát FX

Pri použití na fotoaparátoch mirrorless kinofilmového formátu ponúka objektív široký obrazový uhol ohniskovej vzdialenosti 28 mm. Je ideálny pre krajiny, pouličné scény aj dramatické makrosnímky. 42 mm, formát DX

Pri použití na fotoaparátoch mirrorless radu Z formátu DX ponúka objektív obrazový uhol zodpovedajúci ohniskovej vzdialenosti 42 mm na formáte FX. Ideálne pre momentky a výrazné videology.

Malá veľkosť

S týmto nenápadným širokouhlým objektívom je radosť fotografovať. Je taký malý, že ho môžete nechávať na fotoaparáte. Budete pripravení na každý prchavý pohľad a okamih, ktorý nie je možné nenafilmovať.

Prispôsobiteľné funkcie

S objektívom NIKKOR Z 28 mm f/2,8 sa v každej situácii ľahko pracuje a vždy pôsobí diskrétne.

Bezhlučný príkazový krúžok je možné nastaviť na zaostrovanie či ovládanie clony, korekcie expozície alebo citlivosti ISO.

Ochrana pred klimatickými vplyvmi

Tento objektív je odolný proti prachu a kvapkajúcej vode a dokáže zhotovovať dramatické širokouhlé zábery z žabie perspektívy i zachytávať kompozície na ulici za daždivých dní.

Nikon
6 položky

Špecifické referencie