BRITAX RÖMER Discovery Plus 2023 Midnight Grey

111,00 €vč. DPH
S DPH

Váhová kategorie 15 - 36 kg

Otevřená krabice

  • Nižší cena
  • Nové a nikdy nepoužité 
  • Zboží které bylo vyjmuto z krabice a zkontrolováno
Množstvo
Skladom

DISCOVERY PLUS

Model DISCOVERY PLUS je pre každého, kto hľadá spoľahlivú a ľahko použiteľnú autosedačku s vysokým operadlom. DISCOVERY PLUS je navrhnutý a vyrábaný v Nemecku, spĺňa naše najvyššie štandardy s ohľadom na pohodlie a bezpečnosť na cestách.

Jednoducho bezpečne

Sedačka DISCOVERY PLUS je navrhnutá tak, aby spĺňala nový štandard i-Size, a poskytuje dieťaťu vylepšenú ochranu. Vďaka novým konektorom ISOFIX je inštalácia do auta jednoduchá, komfortná a jednoducho bezpečná.

Kombinácia pohodlia a praktickosti

Optimalizovaná sedacia časť a dôkladne polstrované poťahy z mäkkého textilného materiálu poskytujú mimoriadne pohodlie, najmä na dlhých cestách. Úzky dizajn modelu DISCOVERY PLUS umožňuje v celom rade vozidiel inštalovať tri sedačky na zadných sedadlách vedľa seba. Pomocné značky na opierke hlavy uľahčujú pri prenášaní autosedačky z jedného auta do druhého jej správne nastavenie. Vďaka systému ISOFIX je inštalácia sedačky jednoduchá a bezpečná.

Udržateľnosť „Made in Germany“

Na rozdiel od konkurencie vyrába spoločnosť BRITAX RÖMER väčšinu autosedačiek v Nemecku. To jednak zaisťuje maximálnu kvalitu pri výrobe a zároveň umožňuje skrátiť prepravné trasy, a minimalizovať tak dopad na životné prostredie. Ďalšou udržateľnou výhodou modelu DISCOVERY PLUS je kompaktný recyklovaný kartónový obal, ktorý je veľmi efektívny na prepravu.

Vlastnosti

Ergonomická, ľahko nastaviteľná opierka hlavy

Nové ISOFIX

Nastaviteľná chrbtová opierka sa prispôsobí nakloneniu sedadla

Možnosť inštalácie troch sedačiek vedľa seba

Orientovaná v smere jazdy

Pre deti 100–150 cm

Rozmery (V x Š x H) 63 – 83 x 44 x 42 cm

Váha výrobku 5.9 kg

Britax Romer
1 ks

Špecifické referencie