Maxi-Cosi Pearl 360 2023 Authentic Cognac

257,00 €vč. DPH
S DPH

Výška dítěte 40 - 105 cm

Věk od narození do 4 let

Váhová kategorie 0 - 17.5 kg

Isofix ANO

Množstvo
Skladom

Maxi Cosi Pearl 360 je starší člen najnovšej rodiny Maxi Cosi 360 a je perfektnou voľbou po tom, čo vaše dieťa prerastie z detskej autosedačky Pebble 360, a to všetko vďaka svojej kompatibilite s rovnakou základňou - Maxi Cosi FamilyFix 360. Kolekcia 360 sa vyznačuje systémom , Ktorý umožňuje pohodlné manévrovanie so sedadlom jednou rukou. Plne otočný mechanizmus vám umožní cestovať proti smeru jazdy tak dlho, ako je to možné. Pearl 360 je navyše vybavená všetkými obľúbenými systémami a vymoženosťami, ktoré už roky poskytujú komfort a bezpečnosť používateľom autosedačiek Maxi Cosi po celom svete.

Súčasť balenia: autosedačka vložka

Príslušenstvo na dokúpenie:

Maxi-Cosi FamilyFix 360 základňa (viď.SÚVISIACI TOVAR)

VLASTNOSTI

Možnosť otáčania o 360 °

Umiestnenie Pearl 360 na základňu FamilyFix 360 umožňuje výnimočne pohodlné používanie autosedačky. Systém FlexiSpin je plné otočenie sedačky v ľubovoľnom smere, vďaka ktorému sa príprava dieťaťa na cestu stane čistým potešením.

Kompatibilný s i-Size

Zhoda so štandardom i-Size je zárukou vysokého bezpečnostného profilu. V súlade s touto najnovšou európskou normou sú autosedačky vyberané na základe výšky dieťaťa, toto riešenie umožňuje poskytnúť dostatočnú oporu hlave a krku dieťaťa po celú dobu životnosti sedačky. Na rozdiel od predchádzajúceho štandardu musia produkty i-Size prejsť prísnymi testami, ktoré simulujú nielen čelné, ale aj bočné nárazy.

Flexibilná opierka hlavy

Stále sa vyvíjajúca hlava dieťaťa je časťou tela, ktorá je obzvlášť zraniteľná vážnymi následkami autonehôd. Maxi Cosi preto vybavila autosedačku Pearl 360 opierkou hlavy z pružnej peny, ktorá pohltí časť energie vzniknutej pri bočnom náraze.

Bočná ochrana vďaka G-Cell

Pružná opierka hlavy nie je jediným prvkom znižujúcim nepríjemné následky bočného nárazu. Prvky škrupiny vyrobené technológiou G-cell zvyšujú bezpečnosť cestujúceho tým, že absorbujú značnú časť energie smerujúcej k cestujúcemu pri zrážke.

Vetranie systémom Clima Flow

Vrstvená konštrukcia Pearl 360 tvorí systém Clima Flow vynikajúcej ventilácie. Otvory v škrupine, vrstva perforovanej peny a vzdušný poťahový materiál zaistí príjemný pocit chládku v horúcom dni. 5-bodové bezpečnostné pásy

Dieťa pripútané v tomto type pásu zostane na svojom mieste aj pri prevrátení. So správne zaistenou autosedačkou Pearl 360 sa tiež nemusíte báť nechceného vykĺznutia malého pasažiera zo sedadla.

Nastavenie sklonu

Dlhodobá cesta v rovnakej polohe sa stáva monotónnou a zároveň spôsobuje záťaž rovnakých svalových skupín. Autosedačka Maxi Cosi Pearl 360 bola našťastie vybavená viacstupňovým nastavením sklonu, vďaka ktorému bude cesta zaujímavejšia a vaše unavené svaly nechá odpočívať.

Vždy fit

Bezpečná jazda v sedadle je možná iba s jeho dokonalým usadením. Prvá vec, na ktorú treba dbať, je správne podložená hlava. Vďaka viacstupňovému nastaveniu opierky hlavy spolu s Pearl 360 zaistíte najvyššiu úroveň ochrany pred nebezpečnými následkami čelného nárazu.

Easy-in systém

Zabudnite na zamotané bezpečnostné pásy. So systémom Easy-in zostanú nezapnuté pásy vždy napnuté a vy môžete dieťa ľahko pripraviť na spoločnú cestu.

Maxi-Cosi
1 ks

Špecifické referencie