Cybex Sirona S i-Size 2021 Granite Black

232,00 €vč. DPH
S DPH

Barva černá

Váhová kategorie 0 - 18 kg

Isofix ANO

Množstvo
Skladom

Renomovaná nemecká spoločnosť založená v roku 2005 Martinom Posey. Ako otec dvoch detí chcel vyvíjať produkty najvyššej kvality a poskytovať najvyššiu úroveň bezpečnosti, a preto z hľadiska bezpečnosti majú produkty Cybex všetky potrebné certifikáty a rad nezávislých vysokých hodnotenie z bezpečnostných testov (vrátane Stiftung Warentest, ADAC, OAMTC). Cybex čalúnenie je tiež podrobené prísnym testom na obsah škodlivých látok. Sú testované na pevnosť, odolnosť voči nečistotám alebo napríklad stálosť farieb. Potvrdenie najvyššej kvality a skvelého dizajnu sú prestížne ceny Red Dot Design Award. Spoločnosť Cybex spája nemeckej technologické znalosti a spoľahlivosť s moderným dizajnom a komfortom.

Autosedačka CYBEX SIRONA S2 i-size je určená pre deti do 18 kg (61-105 cm, od 45 cm s novorodeneckou vložkou)  

Sirona S2 i-Size je nová verzia autosedačky od výrobcu Cybex. Táto sedačka má všetko čo potrebujete na bezpečné a pohodlné používanie. Má nový systém nastavenia opierky hlavy, 5 polôh nastavenia sklonu v smere jazdy a 5 proti smeru jazdy.  

Sedačka má funkciu otáčania o 360 stupňov, čo výrazne uľahčuje vloženie dieťaťa dovnútra.

Vďaka rozsiahlej regulácii rastie sedačka s dieťaťom zhruba od 3 mesiacov do 4 rokov. Po zakúpení špeciálnej vložky Sirona S2 i-Size umožňuje pohodlnú a bezpečnú prepravu detí od narodenia.

Sedačka spĺňa nové európske požiadavky a predpisy pre autosedačky UN R129/03.  

Funkcia otáčania

Možnosť otáčania o 360 ° uľahčí každodenné používanie. Vďaka tomu vloženie a vybratie dieťaťa zo sedačky nezaťažuje chrbticu rodiča.  

V smere jazdy alebo proti smeru

Cestovanie proti smeru jazdy od narodenia do veku približne 4 rokov významne znižuje závažnosť zranenia v prípade čelného nárazu. Sirona S2 i-Size umožňuje prepravu dieťaťa proti smeru jazdy od narodenia až do výšky 105 cm (približne 4 roky). Sirona S2 i-Size umožňuje jednoduchú a rýchlu inštaláciu sedadla. Je možné v autosedačke Cybex Sirona S2 i-Size prepravovať dieťa v smere jazdy od 15 mesiacov a kedy bude aspoň 76 cm vysoké.  

Nastaviteľná opierka hlavy

Výškové nastavenie opierky hlavy umožní dokonalé prispôsobenie opierky aktuálnej výške dieťaťa. Dĺžka bezpečnostných pásov sa automaticky mení podľa výšky opierky hlavy. Vďaka tomu sa vyhneme chybám pri upevňovaní dieťaťa v sedačke.  

Nastavenie sklonu

Pri cestovaní v smere aj proti smeru jazdy má Sirona S2 i-Size viacstupňové nastavenie sklonu, ktoré vám umožní ľahko nájsť obľúbenú polohu vášho dieťaťa. Jednou rukou môžeme pohodlne a ľahko nastaviť uhol sedadla podľa preferencií nášho dieťaťa.  

Vhodné od narodenia (po zakúpení vložky)

Špeciálna vložka pre bábätká umožní pohodlnú a bezpečnú cestu už od narodenia. Jej účelom je zaistiť, aby dieťa cestovalo v bezpečnej a ergonomickej polohe.  

Energiu absorbujúca škrupina

Škrupina sedačky Sirona S2 i-Size je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, ktoré absorbujú energiu generovanú pri nehode. Celá autosedačka Sirona S2 i-Size chráni dieťa a zaisťuje pohodlné cestovné podmienky. Integrovaný systém L.S.P. zvyšuje bezpečnosť v prípade bočného nárazu.  

Systém Isofix

Uľahčuje montáž sedadla, umožňuje eliminovať chyby pri montáži a ovplyvňuje stabilitu. Vďaka tomu je inštalácia sedadla vo vozidle jednoduchá, rýchla a pohodlná.  

Vlastnosti:

Výškovo nastaviteľná opierka hlavy - 12 pozícií na prispôsobenie podľa veľkosti vášho dieťaťa.

Polohovanie jednou rukou - jednoduché nastavenie do ideálnej pozície (proti smeru jazdy: 5 pozícií; v smere jazdy: 5 pozícií).

Energiu absorbujúcu škrupina - absorbuje sily nárazu a chráni dieťa v autosedačke.

Držiak pásov - uľahčuje vyberanie dieťaťa z autosedačky. 360° otáčanie s pozíciou pre ľahké nastupovanie

Pozícia proti smeru jazdy až do 105 cm, cca 4 roky

Integrovaný L.S.P. Systém

Výškovo nastaviteľná opierka hlavy

Cybex
1 ks

Špecifické referencie