Fujifilm GFX 50S II

2 844,00 €vč. DPH
S DPH

Výrobce FujiFilm

Jsme plátci DPH

Záruka 2 roky

Snížená cena - fotoaparát byl předveden zákazníkovi a je v neposkvrněném a v jako novém stavu. FujiFilm krabice je nepatrně ošoupaná od skladování

Množstvo
Skladom

Viac ako Full Frame        

Vstúpte na novú úroveň kvality obrazu   51,4MP veľkoformátový snímač v GFX50S II, ktorý je fyzicky väčší ako plnoformátové snímače približne 1,7x, je špeciálne navrhnuté pole CMOS Bayer, ktoré poskytuje snímky s minimálnym šumom a neuveriteľne širokým dynamickým rozsahom. V spojení so svojou rodinou objektívov s bajonetom G je výsledkom dokonalé spojenie medzi telom fotoaparátu a objektívom, vďaka čomu budú fotografi na všetkých úrovniach spokojní s jednoduchosťou jednoducho dosiahnuteľnej úžasnej kvality obrazu.                                                      

Priestor pre dokonalosť

Nie všetky senzory sú si rovné. V porovnaní s full-frame 50MP snímačmi je veľkoformátový 50MP snímač GFX50S II jedinečne odlišný, pretože každý pixel je väčší a dokáže zhromaždiť viac údajov na pixel v porovnaní s full-frame snímačmi s rovnakým rozlíšením. Výsledkom je silnejší pomer signálu k šumu, ktorý potláča šum, zvyšuje dynamický rozsah a vytvára obrázky s väčším množstvom informácií na pixel.            

Nie je to len o Rozlíšení

Veľkoformátový obrazový snímač GFX50S II nie je len fyzicky väčší ako každý full-frame snímač, ale má aj špeciálne tvarované mikrošošovky, ktoré sú dostatočne malé na to, aby ponechali priestor medzi pixelmi snímača, čo mu umožňuje efektívne zaostrovať svetlo na vytváranie obrázkov s nápadné detaily a jasnosť.           

Potrét      

Ulica      

Krajina  

Veľkoformátovú kvalitu máte na dosah

S hmotnosťou iba 900 g  je GFX50S II dostatočne kompaktný na to, aby priniesol dobrodružstvo do mesta alebo von do divokej prírody. Bez ohľadu na to, kam ide, jeho ergonomické uchopenie a intuitívne ovládanie prinesú tie najlepšie snímky na dosah ruky každému schopnému tvorcovi obrázkov.  

Zvýšenie latky pre stabilizáciu obrazu

Až 6,5 krokov päťosovej stabilizácie obrazu v tele (IBIS) je zakomponovaných do tela kompaktného fotoaparátu GFX50S II, čím odomyká novú úroveň kreativity pre fotografov, ktorí chcú voľnejšie pracovať s dlhšími rýchlosťami uzávierky. Aj keď je úroveň osvetlenia nízka a statív nie je k dispozícii, na obzore sú stabilné snímky.  

Veľký formát nikdy nebol taký jednoduchý

S GFX50S II spoločnosť Fujifilm urobila prácu s veľkým formátom jednoduchšou a intuitívnejšou ako kedykoľvek predtým. Volič PSAM umožňuje prístup k hlavným expozičným funkciám a horná doska LCD zobrazuje kľúčové nastavenia – aj keď je fotoaparát vypnutý. Tiež prepracovaná páčka zaostrenia a spúšť s dotykovým ovládaním dotvárajú zážitok z vytvárania snímok. Či už ste novým používateľom systému GFX alebo existujúcim používateľom, nič nestojí v ceste spojeniu s vaším predmetom.  

Automatické zaostrovanie pre každú príležitosť

GFX50S II dokáže pri uprednostňovaní zaostrenia zdvojnásobiť rýchlosť čítania. Výsledkom je rýchlejšia rýchlosť automatického zaostrovania a získavanie objektu a je ešte viac podporená dômyselným využitím jednotky stabilizácie obrazu zabudovanej vo fotoaparáte, ktorá poskytuje dodatočnú presnosť automatického zaostrovania. A napokon, použitie pokročilých algoritmov zaostrovania – aké nájdete v modeli GFX100S a najnovších modeloch radu X – zvyšuje výkon automatického zaostrovania pri detekcii tváre a očí, aby fotografi získali skvelý výkon bez ohľadu na objekt.   Ľahký a silný

Neuveriteľne ľahký, no pôsobivo odolný GFX50S II je vyrobený z horčíkovej zliatiny a navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky každodenného používania. Telo je okolo bajonetu objektívu hrubšie o 1 mm, aby poskytlo dodatočnú tuhosť a podporu; perfektné pri použití väčších objektívov s bajonetom G a so zoomom.  

Odolný

S telom utesneným na 60 rôznych miestach si GFX50S II poradí s tým najnáročnejším počasím a prostrediami. Môže pracovať pri teplotách až -10 °C (14 °F) a je tiež odolný voči prachu a vlhkosti.  

FujiFilm
1 ks

Špecifické referencie