Canon EF 17-40mm f/4L USM

579,00 €vč. DPH
S DPH

Záruka 2 roky

Výrobce Canon

Jsme plátci DPH

Sezónní výprodej - výrazně snížená cena

Množstvo
Skladom

Model EF17 - 40 mm f/4L USM predstavuje extrémne širokouhlý transfokačný objektív Canon EF vytvorený pre profesionálnych a pokročilých amatérskych používateľov zrkadloviek EOS.

 


Štandardný transfokačný objektív pre digitálne zrkadlovky EOS
Na jednej strane ide o vynikajúci objektív pri použití s analógovou zrkadlovkou a na strane druhej je model EF 17 - 40 mm f/4L USM taktiež výnimočne vhodný pre digitálne zrkadlovky so zobrazovacím snímačom menším ako je formát 35 mm. V skutočnosti u týchto typov digitálnych zrkadloviek tieto ohniskové vzdialenosti môžu poskytnúť zorný uhol približne ekvivalentný uhlu 28 - 70 mm objektívu používaného na 35 mm fotoaparáte, čo z neho robí ideálny objektív so štandardnou transfokáciou.

 


Vynikajúci výkon optiky
Model EF 17 - 40 mm f/4L USM má 12 prvkov objektívu rozdelených do 9 skupín. Povlak Super Spectra na týchto prvkoch zaručuje výborné vyváženie farieb a minimalizuje efekty duchov a oslnenia. Pre poskytnutie vynikajúcej kvality obrazu pri rozsahu transfokácie 17 - 40 mm objektív využíva tri asférické prvky dvoch odlišných typov, zatiaľ čo sa používa sklo Super UD (ultra-nízka disperzia) na predchádzanie odchýlkam farieb, ktoré často dokážu degradovať zreteľnosť okrajovobjektu.

 


Široká paleta profesionálnych funkcií
Minimálna vzdialenosť zaostrenia je len 28 cm v celom rozsahu transfokácie.
Automatické zaostrovanie funguje v tichosti a rýchlo vďaka rýchlej centrálnej jednotke spracúvania so zdokonaleným algoritmom automatického zaostrovania. Režim AF je možné nahradiť manuálnym zaostrovaním, ak si to želáte.

 


Kruhová clona modelu EF 17 - 40 mm f/4L USM, ovládaná elektromagnetickou membránou, je schopná dosahovania atraktívnejšieho vzhľadu nezaostrených oblastí v pozadí snímky.
Predná časť objektívu sa počas zaostrovania neotáča. To napríklad znamená, že polarizačné filtre naďalej aktívne fungujú pri približovaní a oddiaľovaní. V zadnej časti objektívu sa nachádza zábranový želatínový držiak filtra.

 


Model EF 17 - 40 mm f/4L USM s vysokou odolnosťou voči vlhkosti a prachu je ideálny na použitie v drsných podmienkach. Sklo bez prímesi olova šetrné k životnému prostrediu sa používa v rámci celej stavby objektívu.

Canon
2 položky

Špecifické referencie